Zlostavljali i obesili psa u Futogu

Za sad nepoznata osoba je u Futogu pretukla, iskasapila a zatim obesila ženku retrivera.
Za sad nepoznata osoba je u Futogu pretukla, iskasapila a zatim obesila ženku retrivera. Ne telu životinje su ispod pazuha bili vidljivi tragovi krvi i veća rana od noža kojim je pas preklan.

Da situacija bude gora, telo nesećne životinje niko nije odneo, tako da je posle uviđaja ostala da leži unakažena kraj puta. Pas je imao ogrlicu jer se o njemu starala porodica Jeftić, čija je ćerka i pronašla mrtvu kerušu poznatu u tom kraju pod imenom "Belka".

Kako tvrdi Goran Jeftić iz naselja Čerevićka skela u Futogu, istražni sudija je odbio da dođe jer se keruša vodi kao pas lutalica. Kaže i da je jedan meštanin Futoga već ubio i obesio desetak pasa, ali nijednom nije krivično gonjen. Prema njegovim tvrdnjama, ovaj nasilnik se svojim zverstvima javno hvali.

  • VANJA

    30.04.2011 00:35
    STA JE SA POLICIJOM DAL SU ONI NORMALNI,UMESTO DA SE ANGAZUJU ODMAH ONI NECE DA OBRATE PAZNJU NA BUDUCEG UBICU NASE DJECE. ZASTA PRIMAJU PLATE,DAL SE TAJ SUDIJA BOJI DA SE OVO DESI NEKOM IZ NJEGOVE PORODICE. OVO JE UZAS I STIDIM SE DRZAVE U KOJOJ ZIVIM!!!!!
  • Dragana

    19.04.2011 10:08
    Otisao je svet dodjavola!!!... Zivimo u kraju sa ludacima,zlostavljacima i psihopatama kojima vlastne moze ili bolje nece nista.Zivotinje vise nemaju nikakva prava ni zastitu a mi samo cutimo i mislimo na sebe.Jadne zivotinje!Ovakvih slucajeva ima puno! Uzas
  • JAa

    19.04.2011 09:55
    ja bih ga...
    ... NA LOMAČU !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.