Krađa iz vozila hitne pomoći

Za sada nepoznati počinioci noćas su obili dva vozila Hitne pomoći, a pokušali su i da upadnu u Dom zdravlja na Limanu.

Za sada nepoznati počinioci noćas su obili dva vozila Hitne pomoći, a pokušali su i da upadnu u Dom zdravlja na Limanu.

Kamere doma zdravlja snimile su lopove dok su pokušavali da provale u zgradu noćas oko dva sata i petnaest minuta. Sat vremena kasnije obijena su dva vozila koja se koriste za hitne intervencije, koja su bila parkirana sa druge strane objekta koja nije pokrivena kamerama.

Iz vozila su odnete radio stanice, cd-plejeri i delovi opreme ukupne vrednosti oko 100.000 dinara, rekao je za RTV dr Zoran Štrbac. Lopovi su pokušali da obiju i treće vozilo, ali nisu uspeli.

Kako navode u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, ekipe jedno vreme nisu mogle da izlaze na teren. Vozila su od jutros ponovo u funkciji, a policija traga za lopovima.

  • 21.04.2011 06:57
    Pa ko će drugi nego narkomani, prvo su pokušali da dođu do lekova koji bi mogli iskoristiti za svoju terapiju. Pa pošto nisu mogli provaliti u zgradu, onda su obili vozila, pokrali gore navedeno i to će da prodaju da se malo ufiksaju.

    Tu bagru narkomansku treba lemat i udarat na svakom koraku, štetočine i paraziti!
  • Kentaur

    20.04.2011 16:06
    društvo
    je bolesno, do srži kostiju.
  • Što ne parkirate

    20.04.2011 11:09
    svoja vozila hitne pomoći kod policijske stanice na Satelitu (one novotvorene!).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija