Uhapšen pljačkaš banaka

Kriminalistička policija uhapsila je Ranka S. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je opljačkao dve banke u gradu.

Kriminalistička policija uhapsila je Ranka S. (1976) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je opljačkao dve banke u gradu. On se tereti da je, 13. i 22. januara 2010. godine, u bankama "Univerzal" i "Kredi agrikole", maskiran i uz pretnju puškom, radnicama oteo novac.

Prvo je 13. januara, oko 19 sati, opljačkana Univerzal banka, iz koje je uz pretnju oružjem oteto 397 hiljada dinara. Devet dana kasnije, takođe pred zatvaranje, opljačkana je i poslovnica Kredi Agrikol banke, a tada je ukradeno oko 250 hiljada dinara. Obe banke nalaze se na Bulevaru Mihajla Pupina i udaljene su svega nekoliko desetina metara.

Policija je Ranku odredila zadržavanje do 48 sati i biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

  • semtex

    21.04.2011 10:37
    10
    u okove pa na koridor 10,da vidi kako je zaradjivati lebac!
  • 20.04.2011 19:55
    Stavljati glavu u torbu za 2000 evra... Imaju li ti kriminalci mozga. Pa mogao je to zaraditi pet puta za to vreme što će provesti u bajboku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.