Amfilohije posetio Nikolića

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posetio je lidera SNS i u ime patrijarha Irineja pozvao ga da sutra izađe iz bolnice i da se pričesti.
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posetio je lidera SNS i u ime patrijarha Irineja pozvao ga da sutra izađe iz bolnice i da se pričesti.

Mitropolit je rekao, posle razgovora sa Tomislavom Nikolićem, da ga je obišao sa blagoslovom patrijarha Irineja i poželeo mu blagosloven sutrašnji praznik. "U ime njegove svetosti preneo sam mu pozdrave i zamolio ga da izađe na Vaskrs i da se zajedno kucnemo vaskršnjim jajetom. Nadam se da će Nikolić to ispoštovati jer je pravoslavni hrišćanin", kaže mitropolit.

Patrijarh očekuje da Nikolić dođe sutra u Sabornu crkvu i da se pričesti, dodao je Amfilohije.

Prema rečima stranačkih kolega, koji su sa Nikolićem u bolnici, on planira da tu ustanovu napusti sutra ujutru ukoliko mu se zdravstveno stanje ne promeni na gore.

Član lekarskog konzilijuma koji brine o Nikolićevom zdravstvenom stanju kaže da će Nikolić "po svojoj želji" ostati do sutra u bolnici.

Prema njegovim rečima, Nikolićevo zdravstveno stanje je dobro, štrajk žeđu je potpuno saniran i on unosi dovoljno tečnosti, tako da nema daljih indikacija za hospitalizaciju.

  • Bane

    24.04.2011 08:50
    Zlo se jos vecem zlu klanja!
  • jazz

    23.04.2011 20:59
    Aman dokle.....
    E stvarno je već previše o Nikoliću. Pa zar ova Srbija i ovaj narod nema pametnijeg posla ?

    Prevršilo je svaku meru...

    Da li i dalje tiho priča,da li se zanima sa brojanicama, da li je dodao još jedan krst oko vrata, da li redovno obavlja veliku i malu nuždu, da li sam odlazi u wc ili mu pomažu članovi stranke ili mu donose gusku ....? Pa dokle ćemo ovako ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.