Saobraćajne gužve na putevima i granicama

Intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji je pojačan, na graničnim prelazima s Mađarskom zadržavanja su i do tri sata, a najveće gužve se očekuju tokom večeri.

Intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji je pojačan, na graničnim prelazima s Mađarskom zadržavanja su i do tri sata, a najveće gužve se očekuju tokom večeri, rečeno je u Auto-moto savezu Srbije.

Na prelazu Horgoš za ulazak u našu zemlju čeka se tri sata, na Kelebiji dva, a na Bačkom Bregu sat vremena, dok na drugim graničnim prelazima nema većih zadržavanja. Saobraćaj je pojačanog intenziteta na prilazima gradskim sredinama, ali za sada nema kolona i većih gužvi, koje se očekuju u kasnim popodnevnim i večernjim satima.

Manjih zadržavanja ima na naplatnim rampama kod Beograda na Bubanj Potoku i Novoj Pazovi - do 15 minuta, a iz "Puteva Srbije" su najavili da će tokom vaskršnjih praznika biti povećan broj radnika za naplatu putarine u zemlji, da bi se sprečilo stvaranje saobraćajnih gužvi.
Beogradska autobuska stanica i preduzeće "Lasta" uveli su vanredne polaske za Beograd iz većih centara Srbije, pre svega s jugu zemlje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija