Direktni letovi za Čikago od juna

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Kako su naveli, Svift er će leteti na liniji Beograd-Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji želja da se letovi nastave i u zimskoj sezoni.

Direktni letovi između Srbije i SAD prekinuti su 1992. godine, a avio-kompanija Jat ervejs (airways) je pokušala da obnovi liniju 2004. i 2006. godine, ali bez uspeha. Kompanija Svift er je osnovana 1997. godine, obavlja čarter letove i ima flotu od 11 aviona. Sedište kompanije je u Feniksu u Arizoni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.