Motociklista poginuo u Beogradu

Tokom noći u Beogradu desile su četiri saobraćajne nesreće, od kojih je jedna imala fatalan ishod za tridesetogodišnjeg motociklistu, izjavila je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Tokom noći u Beogradu desile su četiri saobraćajne nesreće, od kojih je jedna imala fatalan ishod za tridesetogodišnjeg motociklistu, izjavila je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je u izjavi za agenciju Beta precizirala da se nesreća u kojoj je poginuo mladić desila oko 02 sata na Slaviji - na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića. Motociklista je zadobio teške povrede glave sa velikim razderotinama, zbog kojih je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar gde je umro, rekla je Macura i dodala da ga je ekipa Hitne pomoći zatekla bez kacige na glavi.

Macura je navela da je Hitna služba tokom noći intervenisala 118 puta od toga na javnom mestu 24 puta. Dodala je da su se na broj 94 najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima i pacijenti sa hipertenzijom.

U 21 sat na uglu Takovske i Kralja Aleksandra povređen je muškarac oko 40 godina. On je sa povredama glave koje nisu bile vidne prevezen u Urgentni centar, rekla je porptarolka. U 01.45 u naselju Busije kod Batajnice u Ulici 31. nova povređena je jedna devojka, pešak. Ona je zbog tupe povrede glave prevezena u Urgentni centar.

Ekipe su pola sata posle ponoći obaveštene o padu sa motora u Zadrugarskoj ulici u Zemunu kod škole Sutjeska ali niko nije zatečen na licu mesta.
  • 16.05.2011 08:25
    Pitam se...
    Koliko života ode na nerad policije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.