Ponovo lažna dojava o bombi na Brankovom mostu

Policija je danas 16.20 sati pustila saobraćaj na Brankovom mostu, pošto je utvrđeno da je dojava o postavljenoj bombi bila lažna.
Policija je danas 16.20 sati pustila saobraćaj na Brankovom mostu, pošto je utvrđeno da je dojava o postavljenoj bombi bila lažna.

Dojava o postavljenoj bombi stigla je sa telefonske govornice, rečeno je Tanjugu u Ministarsvu unutrašnjih poslova. Saobraćaj je zaustavljen oko 15.50 časova.

Prema standardnoj proceduri, stručne ekipe obavile su kontradiverzioni pregled Brankovog mosta i ustanovile da je ponovo reč o lažnoj dojavi o postavljenoj bombi.

Dojave o podmetnutim bombama na Brankovom mostu su učestale, a beogradska policija privela je juče dve učenice srednje Trgovačke škole zbog sumnje da su tokom popodneva lažno dojavile da je na Brankovom mostu postavljena bomba. Protiv osumnjičenih maloletnica podneta je krivična prijava za krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštio je sinoć MUP.

Policija je, kako navodi u saopštenju, identifikovala i osobu koja je pre dve večeri javila da je na Brankovom mostu postavljena bomba i za njom intenzivno traga.

Zbog lažne dojave o bombi Brankov most je juče bio zatvoren 15 minuta, od 14.40 do 14.55 sati, a pre dva dana je, posle 20 sati, bio zatvoren oko sat vremena.

Od početka godine Brankov most bio je pet puta blokiran zbog lažnih dojava o postavljenoj bombi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija