Sin i supruga u poseti Mladiću

Supruga i sin haškog optuženika Ratka Mladića, Bosiljka i Darko, ušli su jutros u zgradu Specijalnog suda u Beogradu, gde se Mladić nalazi u pritvoru.
Supruga i sin haškog optuženika Ratka Mladića, Bosiljka i Darko, ušli su jutros u zgradu Specijalnog suda u Beogradu, gde se Mladić nalazi u pritvoru.

Sašlušanje Ratka Mladića biće nastavljeno najverovatnije oko podne, izjavio je zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić. Prema rečima Vekarića, Mladić posle hapšenja i u pritvoru nije postavljao posebne uslove, on je pod nadzorom lekara, a istražni sudija se trudio da izađe i njemu i njegovoj porodici u susret.

"Postoji jasna želja istražnog sudije da poštuje njegova ljudska prava, a sinoćno saslušanje je prekinuto jer je trebalo da u određenom momentu popije lek", rekao je Vekarić. Govoreći o ponašanju Ratka Mladića, Vekarić je rekao da je "to čovek koji zastupa svoje stavove i generalna opredeljenja prema Haškom tribunalu". Vekarić je takođe ocenio da treba istražiti kako su hrvatski mediji prvi saznali za hapšenje Ratka Mladića.

U Lazarevu, selu gde je uhapšen Mladić, od jutros je mirno, a šestorica mladića koji su sinoć privedeni zbog remećenja reda i mira, pušteni su. Mladići su privedeni zbog remećenja javnog reda i mira tokom okupljanja u četvrtak uveče u tom selu zbog hapšenja bivšeg generala VRS. Rođak uhapšenog Ratka Mladića, Branko, koji je juče uhapšen u svojoj kući zajedno sa bivšim generalnom VRS, pušten je i sinoć oko 19 sati vratio se u Lazarevo.

  • janko

    27.05.2011 15:46
    @13
    a sto se ti ser-Bendo nerviras, pa morao je dicni djeneral i te potrebe da zadovolji, a sta ce drugo u pustahiji, gde samo ovce bleje...
  • 13

    27.05.2011 12:40
    Daisy mora da ti je ovca mama,a ovan tata,kopile smrdljivo
  • Daisy

    27.05.2011 08:25
    Kada će mu u posetu doći ovca ljubavnica iz Lazareva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.