Večeras miting podrške Mladiću

Srpska radikalna stranka danas organizuje miting zbog hapšenja Ratka Mladića.  
Srpska radikalna stranka danas organizuje miting zbog hapšenja Ratka Mladića. MUP poziva na mirno iskazivanje protesta i najavljuje da će reagovati, ako bude nereda.

O bezbednosti skupa, pored policije, brinuće i obezbeđenje Srpske radikalne stranke.

Funkcioner radikala Vjerica Radeta kaže da ta stranka ne očekuje nikakav incident na skupu. "Naš poziv građanima, simpatizerima, članovima Srpske radikalne stranke i svim slobodoljubivim građanima je bio javan. Poziv je bio da dođu na miran protesni skup. To će biti miran protesni skup", navela je Radetova.

Apelujući da tako i bude, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić napominje da će policija biti spremna da reaguje, ukoliko bude drugačije.

Dačić je pozvao sve one koji na tom mitingu budu učestvovali da svoje nezadovoljstvo i proteste iskazuju na miran način, istakavši da očekuje da će Srpska radikalna stranka ostvariti ono što je i najavila i da će protest povodom hapšenja generala Ratka Mladića biti miran. Policija ne odobrava javne skupove nego prema zakonu može da ih zabrani, rekao je Dačić.

U MUP-u ocenjuju da je, posle hapšenja, bezbednosna situacija u zemlji stabilna i da nije bilo značajnijeg narušavanja javnog reda i mira.

  • 29.05.2011 17:39
    miting
    Na mitingu su svi potencialni suradniki Mladića i njemu slični kriminalci.

    Kad daš podršku čoveku koji je uzimao živote ljudima bez ikakve krivnje, bez optužnice, čak brez sumnje za bolo koje krivično djelo, onda moraš znati , da si na krivoj fašitičkoj kriminalnoj strani.

    Svi ti koji danas daju podršku sutra mogu krenuti i na Vojvodinu !


    Oni su neposredno odgovorni za sve zločine posle 1990 a i za one 1988.

    Njima treba dati račun za sve ratne štete.

    Dragi Vojvodjani sramota je još napred biti u takvoj zajednici , Vojvodina nema te istorije pa je jedino pravilno iči svom slobodnom pravednom putem.

    Veliko Srbska politika i njihov nacionalni interes opravdava baš svako matretiranje, to nije samo bruka nego i zločin.
  • gerilac

    29.05.2011 12:33
    cenzura?
    Videsmo još jedan "patriotistički" komentar, čiji je autor uveren da "Neevropskih" komentara nema jer se ne puštaju, poručuje nam da se čuvamo izbora, itd, itd...
    Kada ćete vi radikalisti jednom ukapirati da je nas više? Da ste vi tanka manjina u Srbiji?
    To što čujete samo sebe dok pijete pivo pred radnjom, to je zato što mi tu ne dolazimo.
    Što ne čujete drugačije mišljenje u autobusu, na slavi, na svadbi, na sahrani, ne znači da nas nema, nego znači da s vama ne može da se ljudski razgovara...
    Nismo mi s marsa, mi smo tu, ali ne živimo s vama, nego pored vas...
    Samo razmisli, dok ste se ti, kum i ciglar, raspravljali na slavi da li su radikali dobri, izvrsni ili odlični, koliko je nas ćutke sedelo u prostoriji, i gledalo u svoju kašiku i u slanik na stolu?
    E to su ti ljudi koji na izborima glasaju za "Evropu" kakva je da je, za koje ti ne znaš da postoje, i zato misliš da su izbori pokradeni...
  • Novosadjan

    29.05.2011 11:43
    Ratko Mladić poručuje: Šešelj je kreten!
    Na zahtev Haškog tužilaštva u postupku protiv Vojislava Šešelja za ratne zločine uvršteno je 13 izvoda iz dnevnika Ratka Mladića. U podnesku Tužilaštva se navodi da su delovi Mladićevih dnevnika relevantni za dokazivanje postojanja i primene udruženog zločinačkog poduhvata sa ciljem trajnog uklanjanja nesrba iz delova Hrvatske, Vojvodine i BiH od 1991. do 1995. godine, zašta se tereti Vojislav Šešelj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.