Milosavljević odustao od kandidature

Bivši ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević saopštio je danas da odustaje od kandidature za novog predsednika Privredne komore Srbije.
Bivši ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević saopštio je danas da odustaje od kandidature za novog predsednika Privredne komore Srbije. "U ovom trenutku nisam u mogućnosti da prihvatim kandidaturu i uđem u trku za mesto čelnog čoveka srpske privrede", kazao je Milosavljević.

Skupština PKS-a sutra bira novog predsednika tog udruženja privrednika. Za tu funkciju su, pored Milosavljevića, kanididovani i sadašnji predsednik PKS-a Miloš Bugarin i samostalni savetniku u PKS-u Čedomir Vukić.

Milosavljević je u pisanom saopštenju naglasio da će ostati privržen borbi za očuvanje jedinstvenog komorskog sistema Srbije, koji će, kako je naveo, kao i svi privrednici, moći da računaju na nastavak njegove "bespoštedne borbe za još jaču Komoru, kvalitetniji ambijent za privređivanje u zemlji i ukupan napredak i razvoj srpske privrede". "Nastaviću i borbu za izmenu novodonešenog, po mom mišljenju, pogrešnog Zakona o privrednim komorama kojim je predviđeno, između ostalog, i ukidanje obaveznog komorskog doprinosa", istakao je Milosavljević, koji trenutno radi kao savetnik u PKS-u.
  • ddd

    20.06.2011 12:25
    uf
    UF. Sad mi je mnogo lakše

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija