Sin diplomate silovao Beograđanku

Damjan Perović (28), sin šefa misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama u Ženevi Ljubiše Perovića, po profesiji maneken, priveden je istražnom sudiji zbog sumnje da je silovao jednu 34-godišnju Beograđanku, prenosi beogradska štampa.
Damjan Perović (28), sin šefa misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama u Ženevi Ljubiše Perovića, po profesiji maneken, priveden je istražnom sudiji zbog sumnje da je silovao jednu 34-godišnju Beograđanku, prenosi beogradska štampa.

Prema nezvaničnim informacijama, Perović je uhapšen nakon što je Beograđanka, njegova drugarica, prijavila policiji da ju je on silovao u noći između ponedeljka i utorka u njenom stanu u Beogradu. Navela je i da je Perović po prethodnom dogovoru došao kod nje u ponedeljak na večeru. Prema njenoj tvrdnji, Perović je nju silovao u stanu i prilikom napastvovanja koje je trajalo nekoliko sati naneo joj povrede po telu. Devojka je silovanje prijavila nekoliko sati nakon što je mladić napustio njen stan.

Tužilaštvo je odmah obavešteno o njenoj prijavi i Perović je priveden. Devojka je bila na lekarskom pregledu i utvrđeno je da su povrede po njenom telu nastale te noći. Perović je na saslušanju negirao da je silovao devojku.

Mediji su ranije preneli izjavu Damjanovog advokata da je njegov otac Ljubiša Perović, koji je krajem 90-ih bio i pomoćnik šefa diplomatije SCG Vuka Draškovića, pokušao mladića da smesti na neuropsihijatriju, "jer je bio u vezi sa devojkom iz Beograda".
  • Zblanut

    02.07.2011 09:01
    Nevidjena mrznja
    ako je ovaj momak kriv,mora zestoko robijati,ali vise od toga me fascinira ova mrznja prema Srbiji i nasem narodu.A lepo mu je tatku bilo dok je ovde sticao ``obrazovanje``svi znamo kako su ga sticali.I naravno stanove,koje isto znamo kako su sticali.sve ih treba proterati.
  • Fikroj

    01.07.2011 13:32
    eto gde zivimo
    pokušao mladića da smesti na neuropsihijatriju, "jer je bio u vezi sa devojkom iz Beograda".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija