SNS: Rekordna nezaposlenost i korupcija

Srpska napredna stranka upozorila je danas da je nezaposlenost dostigla "rekordnih 22,5 odsto" i da će Srbija dospeti u dužničku krizu ako ne bude promene vlasti.

Srpska napredna stranka upozorila je danas da je nezaposlenost dostigla "rekordnih 22,5 odsto" i da će Srbija dospeti u dužničku krizu ako ne bude promene vlasti.

"Nezaposlenost u Srbiji je veća za tri odsto u odnosu na april 2010. godine. Svi ekonomski pokazatelji i trendovi pokazuju da će u aprilu 2012. godine situacija biti još gora", rekao je potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović. On je ocenio da Vlada ne sprovodi ekonomske reforme, ne suzbija korupciju i kriminal, niti radi na zapošljavanju, te Srbija "sve dublje tone u ozbiljnu ekonomsku krizu".

"U poslednjih nekoliko dana neki funkcioneri demantuju sami sebe. Kažu da je kriza prošla, da je počeo oporavak, pa posle tri dana kažu da nije prošla i da su teška vremena još pred nama. Kriza ne može da prođe sama od sebe i nema nijedne ozbiljne mere koja bi je sprečila", rekao je Stefanović.

  • 01.07.2011 16:39
    1ns
    Samo kada su se bivsi SRS= a sadasnji SNS, radikali javili,
    oni pricaju o korupciji, o nezaposlenosti,oni,koji su zajedno sa sps doveli sve gradjane u ovakvu situaciju,
    gde je strajkac s gladju, ne pojavljuje se, da se slucajno nije retroaktivno razboleo od strajka u privatnoj bolnici
  • НС

    01.07.2011 15:19
    ДА А ПРЕДЊАЧЕ ЦАРИНИЦИ
    Што се тиче назапослености сваки дан се чека отказ а руку на срце ништа и не ради .КОРУПЦИЈА ЦВЕТА А ПОСЕБНО У ЦАРИНИ БАР КАДА ЈЕ У ПИТАЊУ НОВИ САД, ЈЕР ОВДЕ ЦАРИНИК ЗА 1 РАДНИ ДАН( А ИМА ИХ УКУПНО 12 У МЕСЕЦУ) УЗМЕ У ПРОСЕКУ ОД 100 ДО 1000 ЕУР .То сви знају али нико ништа не предузима.Толико о корупцији празна прича
  • Lalla

    01.07.2011 15:00
    na potezu 021
    Stojim iza predloga,
    nakon ovakvih izjava;
    da 021 uvee jos jedno stavku u naslovu;
    PODSECANJE,VREMEPLOV....ili vec kakogod
    da se nezaborave izjave...likova koje smo poodavno trebali zaboraviti...
    tako za vojvodjane izjava doticnih;
    da je madzaraima dovoljan jedan sendvic posto idu blizu kada napustaju Vojvodinu,a slovacima treba dati dva,posto idu dalje....vrlo velikodusno!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.