Flašom mu polomio lobanju

Jonel Mendreu (26) žestoko je pretukao Nemanju H. (29), koji je u nedelju od teških povreda preminuo u Zemunskoj bolnici.
Jonel Mendreu (26) žestoko je pretukao Nemanju H. (29), koji je u nedelju od teških povreda preminuo u Zemunskoj bolnici. Jonel je više puta udario Nemanju flašom po glavi, pa je od siline udaraca nesrećnom mladiću pukla baza lobanje.

Njih dvojica su satima pili alkohol, zatim su se posvađali i na kraju potukli. Tuči je prisustvovala i Ljiljana M. (45), koja je privedena kao svedok. Mendreu je odranije poznat policiji i uhapšen je prošle godine kada je iz autobusa GSP "Beograd" pokušao da izvede trinaestogodišnju devojčicu predstavivši se kao kontrolor.

Pre tuče Jonel M. i njegova prijateljica Ljiljana su 30. junadošli u Nemanjin stan i počeli da piju alkohol. - Oni su pili sve do ranih jutarnjih časova sledećeg dana. Prvo su Jonel i Nemanja počeli da se svađaju, nakon čega je izbila i žestoka tuča. Ljiljana je pokušala da ih zaustavi, ali nije uspela - kaže izvor blizak istrazi. On navodi da je Jonel nekoliko puta tupim predmetom, verovatno flašom, udario Nemanju u glavu.

Motiv zbog kojeg je došlo do tuče zasad nije poznat. - Moguće je da su se sukobili oko Ljiljane, koja je bila u stanu. Međutim, verovatnije je da uzrok njihove tuče vuče korene još iz zatvora. Jer Jonel i Nemanja su se upoznali u zatvoru, gde su bili na višegodišnjoj robiji. Prvi je robijao zbog tuče i droge, dok je preminuli mladić bio iza rešetaka jer je počinio krivično delo razbojništva, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja droge - zaključio je izvor "Presa".
  • Adice

    04.07.2011 07:53
    ccc....
    "Ludnica je,kanda,otvorena širom ostala..."
  • 04.07.2011 07:47
    Njih dvojica, sa matorkom, svašta se tu trebalo izdešavati, ali se nisu mogli dogovoriti ko će dole.
  • Skali

    04.07.2011 07:46
    Lepo sto je on na slobodi i pored pokusaja otmice trinaestogodisnje devojcice. Slatko. Reformisano ovo nase pravosudje, nema sta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.