Hadžića brani Vlada Petrović

Gorana Hadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom u ponedeljak, 25. jula, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila.

Gorana Hadžića, bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine će u prvom pojavljivanju pred Haškim tribunalom u ponedeljak, 25. jula, zastupati advokat Vlada Petrović iz "Kancelarije Fila", rekao je večeras Toma Fila.

Fila, koji je zastupao Hadžića pred Specijalnim sudom u Beogradu, rekao je agenciji Beta da će Hadžića u Hagu braniti neko iz njegove kancelarije, ali da će na prvom pojavljivanju to biti Petrović.

"Braniće ga neko iz moje kancelarije. Možda i ja neko vreme, ali ima nas nekoliko. Videćemo kasnije", rekao je Fila.

Goran Hadžić danas je oko 16 sati prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala u Sheveningenu.

  • Lalla

    23.07.2011 10:49
    Tako me...
    E,bas me tako zabole....
    Ko ce gradjane Srbij odbraniti od NOVOG ZAKONA O ENERGETICI???????????????????????
    Od Vlade srbije koja pokusava onako tiho,,...da provuce ovaj Zakon,koji je poguban za gradjane-potrosace sruje i gasa...a distributere postavlja pored monopolsta i u apsulutiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ns

    22.07.2011 20:07
    a vid mu keza, kad bi se tu malko zagrebalo dalo bi se skupiti i za gospodinovu optužnicu pa ne mora ni da se vraća iz haga. bezdušnici fiškali od para ne vidi krv i grobove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.