Putari sutra blokiraju radove na autoputu

Radnici svih pet članica "Nibens grupe" sutra će u 8 časova blokirati radove na izgradnji autoputa jer država, uprkos obećanjima, nije učinila ništa da reši probleme putara.
Radnici svih pet članica "Nibens grupe" sutra će u 8 časova blokirati radove na izgradnji autoputa jer država, uprkos obećanjima, nije učinila ništa da reši probleme putara.

Predsednik sindikata "Bačkaputa" Đuro Trivunović rekao je za Radio 021 da će se oko 1.000 radnika okupiti na delu autoputa Novi Sad - Horgoš, nedaleko od vrbaške petlje, gde će blokirati radove na izgradnji još jedne trake na toj deonici, ali neće biti ometanja saobraćaja.

Samostalni sindikat putara Srbije i dalje ostaje pri zahtevu da se tim preduzećima odblokiraju računi, isplate zaostale zarade i da im se omogući da rade. Od Republičke Vlade je zatraženo da bankama, čija potraživanja iznose više od 70 odsto vrednosti kapitala, omogući da preuzmu putarske firme "Nibens grupe" kao novi vlasnici i obezbede sredstva za rad, ili da se sprovede postupak reorganizacije te grupe. (D.B.)

  • Lalla

    25.07.2011 15:56
    ajde da se opametimo...
    Sto blokirati puteve..
    Ide na ustrb isto takvih mucenika poput vas...
    Blokirati Skupstinu,Vladu....
    Ono seljaci su bili OK,samo je slaba bila podrska....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija