Fejsbuk se u Srbiji otvara 16 puta dnevno

Prosečan korisnik interneta u Srbiji otvori Facebook 16 puta dnevno, a na njemu provede 25 minuta.

Prosečan korisnik interneta u Srbiji otvori Facebook 16 puta dnevno, a na njemu provede 25 minuta.

Preko 51 posto populacije bivše Jugoslavije ima pristup internetu, govore statistike, a veliki deo internet korisnika ima svoj Facebook nalog. Taj procenat u Hrvatskoj iznosi 63, dok u Srbiji Facebook profil ima 70 posto internet korisnika.

Oni, u proseku, Facebook posete čak 16 puta u toku dana, na kome prosečno provedu 25 minuta.

I, iako najviše vremena provode na Facebooku, korisnici u Srbiji nalaze se na pretposlednjoj listi po brzini kojom pristupaju internetu.

Prosečna brzina interneta, prema podacima koje je objavila Huge Media, iznosi 2091kbps, sporiji od Srbije, jedino je internet u Crnoj Gori, čija prosečna brzina iznosi 1672kbps, dok je Slovenija sa 4179kbps zemlja bivše Jugoslavije sa najbržim internetom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.