NIS kupuje pumpe u Republici Srpskoj

Naftna industrija Srbije (NIS) kupila je prvu benzinsku stanicu u Republici Srpskoj (BiH), koja se nalazi na izlazu iz Banja Luke, saopstila je danas ta naftna kompanija.

Naftna industrija Srbije (NIS) kupila je prvu benzinsku stanicu u Republici Srpskoj (BiH), koja se nalazi na izlazu iz Banja Luke, saopstila je danas ta naftna kompanija.

U narednom periodu planirana je rekonstrukcija i modernizaciji tog maloprodajnog objekta "Trn-2", koji će poslovati pod brendom NIS Petrol. NIS je, osim prodajnih aktiva u Republici Srpskoj, početkom ove godine, osnovao "Jadran naftagas", zajedničko preduzeće sa ruskom kompanijom "Neftegazinkor" i započeo poslove u oblasti istraživanja i proizvodnje ugljovodonika.

Strategijom NIS-a predviđen je razvoj kompanije u regionu, podseća se u saopštenju i dodaje da je izlaskom na inostrana tržišta NIS usmeren, pre svega, na zemlje u regionu poput BiH, u kojima je procenjeno da postoje najveće sinergije i potencijal na tržištu.

  • Branislav

    30.08.2011 20:17
    Rusi i srbi bratski narod
    Ja bih rusima prepisao sve 1/1 bravo za Dodika
  • >NIKO

    26.07.2011 16:13
    !
    SINERGIJA=ANARHIJA=RUSI
  • Deleteboy

    26.07.2011 15:12
    pametni Rusi nema sta.

    i vi ste prodali zlatnu koku za 400 milki tim istim Rusima.

    e gde ja zivim... ma treba da damo sve Rusima pa neka nas j... stranac kada imamo ovakve vodje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.