Beograd zbog diverzije bez signala SBB-a

Sinoć su nepoznata lica oštetila mrežu SBB-a, na nekoliko mesta na teritoriji Beograda, što je izazvalo višečasnovne prekide signala i pričinilo veliko štetu kako kompaniji, tako i korisnicima. Tehničke ekipe provele su celu noć na terenu, sanirajući nanetu štetu, tako da su korisnici jutros dobili TV signal i internet.

Sinoć su nepoznata lica oštetila mrežu SBB-a, na nekoliko mesta na teritoriji Beograda, što je izazvalo višečasnovne prekide signala i pričinilo veliko štetu kako kompaniji, tako i korisnicima. Tehničke ekipe provele su celu noć na terenu, sanirajući nanetu štetu, tako da su korisnici jutros dobili TV signal i internet, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, najveći je nacionalni operator digitalne i analogne kablovske televizije i interneta koji skoro 10 godina svoje servise pruža u više od pola miliona domaćinstava širom Srbije.

Generalni direktor SBB-a, Dragica Pilipović Chaffey, izjavila je da su vlasnici kompanije - evropski investicioni fond Mid Europa Partners iz Londona i Evropska banka za obnovu i razvoj, neprijatno iznenađeni sinoćnim događajem. "Smatramo da ovo nije bio uobičajen prekid, ali nemamo pretpostavke o počiniocu. Iznenađeni smo nečijom očiglednom namerom da pričini štetu i nama i korisnicima. Ne znamo kome smeta kompanija koja je donela najbolju i najnapredniju tehnologiju i uvela korisnike širom Srbije u digitalnu eru. Slučaj su preuzeli nadležni organi i verujemo da će motiv i počinioci ubrzo biti otkriveni", dodala je generalna direktorka SBB-a.

  • janko

    27.07.2011 08:59
    pocelo je, pocelo
    jel' to neki znak.... od maloga se pocinje
  • Vaskez NS

    26.07.2011 23:10
    Okrečite Beograd !!!
  • Sremac

    26.07.2011 22:15
    Ko je kriv?
    Kriva je konkurencija.
    Danko djunic
    http://www.aikb.net/t855-danko-djunia-veliki-brat-privatizacije-u-srbiji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija