Albanski hakeri napali sajt City radija

Albanski hakeri "Uah crew" u sredu su oborili web sajt City radija iz Niša sa porukom "Kosovo is shqiperi" (Kosovo je albansko).
Albanski hakeri "Uah crew" u sredu su oborili web sajt City radija iz Niša sa porukom "Kosovo is shqiperi" (Kosovo je albansko). Veruje se da razlog napada leži u zajedničkoj emisiji "Most izvan granica" mreže lokalnih albanskih i srpskih radio stanica sa Kosova i iz Srbije, a kojoj se od ove nedelje pridružio i City radio.

Cilj ovog projekta je istraživanje na temu - da li je moguć zajednički život Albanaca i Srba na Kosovu, da li je rešenje za Kosovo podela ili nezavisnost i da li kosovske institucije funcionišu ravnopravno za sve, ali iz jednog potpuno neutralnog ugla. Prva emisija je emitovana u subotu 23. jula.

Ista grupa hakera je nedavno oborila i sajt Medijskog istraživačkog centra iz Niša. City radio, baš kao i Medijski istraživački centar, neguje ideju o promovisanju tolerantnosti i pomirenja, a ne raspirivanju nacionalne mržnje, te onda i ne čudi što su se ova dva portala našla na udaru albanskih hakera.
  • Bujka

    04.10.2011 15:31
    Pa neka im...
    Pa neka im Boris Tadic i dalje lize dupe pa ce nam sutradan sipci na vrata zakucati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.