Građani Šida dobijaju gas početkom 2013.

Javno preduzeće Srbijagas potpisalo je u sredu ugovor o strateškom partnerstvu sa italijanskim konzorcijumom Gap o snabdevanju opštine Šid gasom, ukupne vednosti 16 miliona evra.
Javno preduzeće Srbijagas potpisalo je u sredu ugovor o strateškom partnerstvu sa italijanskim konzorcijumom Gap o snabdevanju opštine Šid gasom, ukupne vednosti 16 miliona evra.

Ugovorom je predviđena izgradnja gasovoda dužine 44,5 kilometra, a snabdevanje je predviđeno sa gasovoda viokog pritiska za Sremsku Mitrovicu, rečeno je na svečanosti potpisivanja. Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je da će izgradnja gasovoda početi u oktobru, istakavši i da bi građani Šida mogli da očekuju sabdevanje gasom početkom 2013. godine.

Bajatović je istakao da je Srbijagas do konzorcijuma Gap došao u saradni sa Ekspo Italijom, navodeći da računa da će ovaj projekat pratiti interesovanje stranih investitora, pre svega Nemačke i Italije.
  • 17.08.2011 19:06
    Upućujem im moje saučešće unapred. Kada im stigne prvi račun trebaće im...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.