Srbija se ne meša u posla Crne Gore

Ambasador Srbije u Podgorici Zoran Lutovac je demantovao tvrdnje da Srbija utiče na parlamentarne stranke Crne Gore.
Ambasador Srbije u Podgorici Zoran Lutovac je demantovao tvrdnje da Srbija utiče na parlamentarne stranke Crne Gore. Podgorički elektronski mediji su preneli da je Lutovac rekao da se naprotiv u Crnoj Gori vodi "neprimerena kampanja" protiv Srbije koja navodno utiče na opoziciju u vezi sa donošenjem Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Postojanje tog zakona je ključan uslov da Evropska unija najesen odobri početak pregovora o prijemu Crne Gore u svoje članstvo.

Donošenje tog zakona je unutrašnje pitanje Crne Gore i Srbija je "potpuno neosnovano optužena" u vezi sa donošnjem tog akta, poručio je Lutovac. Ambasador je rekao i da je "svaki uspeh Crne Gore na putu evropskih integracija dobar i za Srbiju, i za ceo region".
  • Georg

    18.08.2011 13:23
    Laže, čim zine!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.