Psu odsekli dve šape

Psu starom oko godinu dana nepoznati počinilc je u Smederevu odsekao dve noge, jednu prednji i jednu zadnju, rekao je veterinar Saša Stokić.
Psu starom oko godinu dana nepoznati počinilc je u Smederevu odsekao dve noge, jednu prednji i jednu zadnju, rekao je veterinar Saša Stokić.

On je rekao da su rane psu nanete verovatno juče i da će danas popodne morati da mu amputira noge kako bi se izbegle teže posledice zbog starosti rana. Pas nije obeležen i ne zna se vlasnik. 

Živeo je oko autobuske stanice, a radnici smederevske Zoo higijene su ga našli u Ulici vojvode Putnika ispod nadvožnjaka. Stokić je naveo da je psa pronašao komunalni inspektor i da je sa svojim prijateljem, veterinarom, utvrdio povrede ali ništa tada nije učinjeno na zbrinjavanju psa.

On će će tokom popodneva psu amputirati povređene noge kako bi mogao da prednju levu koristi za ispomoć pri hodanju. O slučaju je obavešten javni tužilac i za počiniocem se traga.

Sličan slučaj desio se pre godinu dana u naselju Medaković, kada je keruša po imenu Mila pronađena sa sve odsečene šape.

  • Ћиро Гамзиград

    27.08.2011 14:46
    А протезе?
    Интересује ме само да ли ће и овај несрећни пас да добије протезе као она кучка Мила или то више није у моди?
  • 26.08.2011 22:49
    @reklama
    Slažem se da nije sve za javnost, ali da li treba kriti da među nama žive poremećeni likovi koji su u stanju da urade ovako nešto?
    @Scotch Bonnet
    Zašto ćutite? Zašto ne podržite nas koji se ne plašimo da "lajemo"? Zašto bar ne ćutite kad neko stane u zaštitu slabijeg? Ne, onda prvi u redu branite počinioca. Ne Vi lično, naravno. Nismo svi lažno besni.
  • reklama

    26.08.2011 16:56
    Da nije bilo onakvog politizovanja i vulgarizovanja nesreće kuje Mile i da to nije bila vest na svim kanalima danima vrlo verovatno to nikom ne bi palo na pamet. Danas svaki sadistički kreten ima ideju šta bi mogao da radi nesrećnim životinjama. Nije baš sve za javnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija