Đukić-Dejanović: Vlada nije ugrožena

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da vlada nije ugrožena, uprkos neslaganjima vladajućih stranaka u vezi sa donošenjem pojedinih zakona.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da vlada nije ugrožena, uprkos neslaganjima vladajućih stranaka u vezi sa donošenjem pojedinih zakona.

"Vlada nije ugrožena u ovom momentu i ne očekujem da će vlada pasti", rekla je ona upitana o najnovijim dešavanjima u parlamentu i povlačenju pojedinih predloga zakona. Potpredsednica Socijalističke partije Srbije rekla je da je Vlada Srbije iz procedure povukla Predlog zakona o rehabilitaciji i da to nije prvi put da predlagač povlači zakon.

"To je 43. put u ovom mandatu da predlagač povlači zakon da bi usaglasio tekst sa svima onima koji treba da ga prihvate", rekla je Slavica Đukić-Dejanović. Prema rečima predsednice parlamenta, nisu socijalisti bili jedini koji su tražili doradu Predloga zakona o rehabilitaciji. "Mislim da je potrebno još malo doraditi tekst, pa će se on ponovo naći u Skupštini", rekla je ona.

  • Giga

    16.09.2011 18:18
    cini vam se samo
    Ugrozeni ste jer se izbori blize a narod je ljut jako jako!
  • Светлана

    16.09.2011 13:22
    Не очекујете, јер сте у стању ... једно другом да поједете,само да останете у тој истој влади на власти! Да је имало морала, поштења и добрих жеља за ову земљу, одавно би сте се распали,нико нема своје мишљење и одлуке, само мисао о фотељи и плати.
  • milance

    16.09.2011 12:29
    pa ona nije sa ove planete
    Stvarno socijalisti bi napravili pakt i sa crvenim dzavolom samo da su na vlasti ali pakt puca po svim savovima pa su izgledi da budu u sledecoj vladi 0,01 promila, he he ponavlja se 2000god.i 5 oktobar odlazite u istoriju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.