Učenik pronađen mrtav u đačkom domu

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je da je naložila obdukciju 16-godišnjaka koji je pronađen mrtav u Domu učenika u Vršcu.

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Pančevu Stanka Simović rekla je da je naložila obdukciju 16-godišnjaka koji je pronađen mrtav u Domu učenika u Vršcu.

Ona je kazala da će obdukcija najverovatnije biti obavljena sutra u Opštoj bolnici u Pančevu. "Zavisno od obdukcionog nalaza uslediće naredni koraci", rekla je ona, ne isključivši mogućnost da će biti traženi i neki dodatni toksikološki i drugi nalazi.

Šesnaestogodišnji Luka Vukša pronađen je juče posle podne mrtav u kupatilu Doma učenika u Vršcu. Rodom je iz Kovina, a u Vršcu je učio srednju učiteljsku školu. Pošto na njegovom telu i u kupatilu nisu pronađeni tragovi nasilja, naložena je obdukcija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.