Policija: Podignite lična dokumenta

Novosadska policija apeluje na građane koji su podneli zahteve za izradu ličnih dokumenata, a nisu ih preuzeli, da to učine.

Novosadska policija apeluje na građane koji su podneli zahteve za izradu ličnih dokumenata, a nisu ih preuzeli, da to učine.

Dokumenta se preuzimaju u šalter sali na Bulevaru oslobođenja 143, svakog radnog dana od 7 do 21 i subotom od 8 do 16 časova.

U Policijskoj upravi Novi Sad nalaze se trenutno 8.354 lična dokumenta koje vlasnici nisu preuzeli - od toga 5.270 ličnih karata i 3.084 pasoša. Takođe, policija podseća građane da rok važenja starih pasoša ističe krajem ove godine.

  • Punoglavci

    27.09.2011 12:28
    Naravno ,dok cekate, ocekujte nekog nabildanog cjelavog punoglavca, koji je sa prozora maminog stana na limanu strcao dole i stao u red,preko reda, kao da se nista ne desava jer kao "podesava pesmu na mp3 plejeru" dok izvodi Majkl Dzekson hod kako bi se ususkao medju ljude.

    Voleo bih da sam ga slikao da vidite to pametno go*no. Znas ti dobro glavonjo ko si.
  • Bradilko

    27.09.2011 08:00
    Krompir i rajčica
    Sezona putovanja je proshla pa su guzve manje.
    Tako je to po novosadski.Imamo kući 2 krompira,ali je važno da letujemo na kredit il' ko zna kako.I DA U ZADNJEM TRENUTKU,PRED PUT,dođemo da nam izrade dokumenta.I onda kuknjava,loše se živi,nema posla,stiže zima,plate male...
  • Dejan

    27.09.2011 06:26
    podizanje
    Da bi podigli dokumenta samo treba malo upornosti i strpljenja. Ja sam tri cetiri puta dolazio i svaki put sam zatekao guzvu i red gde ne bi stigao do kraja radnog vremena. Kada sam uspeo guzva je bila manja i podigao sam licnu kartu posle samo pet-sest sati cekanja u redu. :) Sta ste se tu raspekmezili kao da ne znate gde zivite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.