Izbetonirana barikada na Ibru

Barikada na glavnom mostu preko Ibra u Kosovskoj Mitrovici visoka četiri metra, noćas je posle dodatnog ojačavanja, izbetonirana.
Barikada na glavnom mostu preko Ibra u Kosovskoj Mitrovici visoka četiri metra, noćas je posle dodatnog ojačavanja, izbetonirana.

Pošto je ojačana tonama šljunka, na barikadu je prosut beton. Inače barikada, na početku mosta ima visinu do četiri metara. Ova barikada postavljena je sredinom prošlog meseca, a u Kosovskoj Mitrovici barikade postoje još i na istočnom mostu, i na ulazu u ovaj grad iz pravca Zvečana, gde se saobraćaj obavlja samo jednom trakom.

Na severu Kosova i Metohije, Srbi i dalje blokiraju sve važnije puteve.

Administrativni prelaz Jarinje Kfor i Euleks zatvorili su tokom noći, nakon što su Srbi podigli novu barikadu kojom se onemogućava saobraćaj u potpunosti, ovoga puta na prilazu iz centralne Srbije, javlja Tanjug. Prvi put od izbijanja krize oko Jarinja barikada je podignuta i izvan Kosova, na strani centralne Srbije. Time je i prelaz Jarinje, kao i ranije Brnjak, u potpunosti opkoljen barikadama, sa oba prilaza.

Kfor i Euleks, koji su zatvorili prelaz tokom noći, jutros su ga ponovo otvorili za putnički saobraćaj, uklonivši bodljikavu žicu, kojom je tokom noći bio i na prilazima opkoljen prelaz. Kako je Tanjugu rečeno iz Euleksa prelaz se zatvara u 19 časova i otvara u 7 časova.

  • gaga

    03.10.2011 10:04
    izbetonirali barikadu
    Dok jadan naqrod mora da sedi po barikadama gospoda poput Olivera Ivanovica ide da gleda uzivo utakmice....bagre lopovi
  • Lala

    02.10.2011 08:47
    Možemo li onda mi vojvođani da zabetoniramo mostove na Dunavu i Savi preko kojih nam odnose popljačkano žito, naftu i novac?!
  • George S. Patton

    02.10.2011 08:36
    "Utvrđenja su spomenici ljudskoj gluposti"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija