Uhvaćeni pljačkaši koji su mučili penzionerku

Policija je uhapsila Nišliju Nemanju Đ. (1993) i Novosađane Strahinju J. (1992), Nedeljka V. (1991), Milana H. (1991) i Petra B. (1992) zbog sumnje da su izvršili više razbojništava u Novom Sadu.

Policija je uhapsila petoro Novosađana i jednog Nišliju zbog sumnje da su izvršili više razbojništava u Novom Sadu, uključujući i pljačku stana novosadske penzionerke koju su vezali i maltretirali.

Nemanja je osumnjičen za četiri razbojništva na benzinskim pumpama, maloletnik za dva, a Strahinja i Nedeljko za po jedno. U svim slučajevima pumpe su pljačkali maskirani i uz pretnju pištoljem oduzimali novac od zaposlenih. Krivična prijava tereti Nemanju, Petra i Milana da su, u septembru, izvršili razbojništvo i u kući jedne Novosađanke, koju su fizički napali u dvorištu, a zatim je opljačkali.

Oni se terete da su staricu Vericu R. (81) vezali selotejpom, oblepivši joj i usta. Kako nisu našli novac, ukrali su 500 dinara iz njenog novčanika i uzeli joj 22 dinara sa stola koje je baka spremila za kiselo mleko, piše Građanski.

Petorica osumnjičenih će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji.

  • Niko vazan

    13.10.2011 09:13
    Znaci strasno. Bruka su za klisu
  • deca su

    13.10.2011 07:08
    ukras sveta
    ...privedeni na salušanje i brojanje koski :)))
    OBAVEZNO ! ! !
  • luigi

    12.10.2011 22:23
    na zalost, verovatno je tacno da ce u decembru biti na nekoj uslovnoj ili bezuslovnoj slobodi i da se opet raditi slicne stvari. nadam se da im je bar neki brka u muriji kosti prebrojao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija