Nastavnik fizike napao učenicu?

Novosadska policija započela je istragu protiv nastavnika fizike iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" zbog sumnje da je fizički napao jednu učenicu.

Novosadska policija započela je istragu protiv nastavnika fizike iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" zbog sumnje da je fizički napao jednu učenicu.

Slučaj su prijavili roditelji učenice osmog razreda koju je nastavnik navodno odgurnuo kada je htela da razgovara sa njim, zbog čega je ova pala na drugu devojčicu. Kako piše Blic, protiv nastavnika pokrenut je preddisciplinski postupak, a do sada su izjave, osim učenica, dale i odeljenske starešine.

Nekoliko devojčica posvedočilo je i da im je taj nastavnik slao verbalne dvosmislene poruke, ali u policiji kažu da u ovom slučaju nema istrage o pedofiliji.

  • FEDORRodionov

    26.12.2011 12:54
    отзыв
    современный ремонт квартир киев, недорого.
  • Heej

    15.10.2011 21:37
    Slusaj sad...
    Pre svega ja sam isla u tu skolu 8 godina. Taj nastavnik mi je predavao 2 godine i to je najjaci nastavnik kog sam ikad upoznala.To njegovo, nazovi guranje, je njegov nacin zezanja i nijedan nastavnik ne moze da se poredi sa njim.On sad prvu godinu predaje tim osmacima i oni ga ne znaju i odma prave dramu i te verbalne dvosmislene poruke GLUPOST. I zbog najvece gluposti naprave dramu, iako nisam bila tamo i ne znam sta se tacno dogodilo znam da je nije gurnuo i pouzdano znam da ta devojcica uopste NIJE PALA samo je zapela i za malo da je pala.I nemojte da nam dirate najboljeg nastavnika.
    Nastavnice uz vas smo!
  • Dada

    15.10.2011 07:49
    Pa da uvek su profesori krivi kad se malo bolje pogleda šta ta deca danas rade i šta im je sve dozvoljeno biće vam sve jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.