Rasprava odložena jer su ministri zauzeti

Skupštinska rasprava o četiri zakonska predloga koja se odnose na zaduživanje države odložena je za sutra, pošto je prethodno dva puta odlagana.

Skupštinska rasprava o četiri zakonska predloga koja se odnose na zaduživanje države odložena je za sutra, pošto je prethodno dva puta odlagana.

Rasprava je u dva navrata od jutros odlagana zbog nedolaska predstavnika Vlade Srbije, a predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović je objasnila da je razlog njihovog nedolaska zauzetost ministara.

Poslanici su juče započeli prvu sednicu jesenjeg zasedanja, a prvog dana su razmotrili predloženi rebalans budžeta, kao i izmene zakona o javnom dugu, o porezima na imovinu i o obaveznom osiguranju u saobraćaju.

  • zika

    14.10.2011 16:38
    samo me zanima sta je prece od svoje drzave i njenih zakona. Neko slikanje, sportski mec ili nesto slicno, verovatno.
  • Jelena Budisava

    13.10.2011 20:14
    nemaju vremena
    Ono što sam primetila iako ne pratim politiku puno jeste da su nam ministri a tako i predsednik sve češće na utakmicama u prvim redovima, teniskim mečevima i sličnom pa pretpostavljam da zato nemaju vremena...
  • error

    13.10.2011 13:48
    stidite se
    Sa ovim ste pokazali koliko ste neodgovorni i neozbiljni, vama ne treba poveriti ni ovcu na papiru a ne drzavu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija