Policajci protestuju u podne

Policijski sindikat Srbije nastaviće danas štrajk protestima u podne ispred policijskih uprava.

Policijski sindikat Srbije nastaviće danas štrajk protestima u podne ispred policijskih uprava.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović rekao je da će taj sindikat nastaviti štrajk započet 10. oktobra zbog nezadovoljstva socijalnim položajem i uslovima rada zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. "Nastavićemo štrajk do ispunjenja zahteva", rekao je Mijailović.

Naveo je da će štrajk biti nastavljen uprkos tome što je u utorak uveče na sastanku sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Ivicom Dačićem "postignut pomak" i što je "rešenje na pomolu". Kao osnovne zahteve sindikata naveo je izmene Zakona o policiji i primenu Posebnog kolektivnog ugovora. Izmenama Zakona o policiji, kako je naveo, trebalo bi da bude rešeno i pitanje plaćanja prekovremenog rada policajcima.

  • Adice

    20.10.2011 07:39
    Sram vas bilo !
    Štrajkuju, u pauzama između batinjanja dece i sedenja po kafićima !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija