Pokušaj ubistva u Kaću

Policija je uhapsila 39-godišnjeg Dragana K. iz Kaća jer je ispred jednog ugostiteljskog objekta u ovom naselju pokušao da, posle kraće svađe, ubije 12 godina mlađeg Miloša P.

Policija je uhapsila 39-godišnjeg Dragana K. iz Kaća jer je ispred jednog ugostiteljskog objekta u ovom naselju pokušao da, posle kraće svađe, ubije 12 godina mlađeg Miloša P.

Dragan ga je najpre ubo nožem u stomak, a zatim mu naneo više posekotina po glavi i telu. Milošu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život i zbrinut je u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

  • 04.11.2011 09:01
    Dobar čovek
    Za javnost koja ne poznaje situaciju, tačno je da je Dragan K. dobar i vredan čovek. Lično ga znam, jer mi je školski drug. Uvek je bio pravi drug. Žao mi je što treba da ispašta zbog nekog huligana, koji je u Kaću napravio više problema. Sloboda za Kembu. Molim sve koji znaju Kembu, da mu pruže podršku.
  • Ducak

    29.10.2011 17:41
    R
    Dragan K.poznatiji kao Kemba je covek omiljen u selu..radi kao vulkanizer,porodican je covek s dvoje dece...dok je Milos P.poznatiji kao Somi frka,teski narkoman i kriminalac koji je policiji poznat od 14 godine...Kemba nije bio pri sebi kad je ovo odradio sto dokazuje uzorak njegove krvi..3.4 promila alkohola...ili ti polukomatozno stanje...Sloboda Kembi...
  • 29.10.2011 14:05
    Zar je ovo nasa svakodnevnica.
    Kad pustate ovog na slobodu, da znam kad je na mene red?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.