Tadić svestan da su građani nezadovoljni

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u subotu da je svestan da su građani nezadovoljni životnim standardom, ali da smatra da ništa ne rešavaju pozivi da se ne izađe na izbore ili da se ponište glasački listići.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u subotu da je svestan da su građani nezadovoljni životnim standardom, ali da smatra da ništa ne rešavaju pozivi da se ne izađe na izbore ili da se ponište glasački listići.

Upitan kako komentariše pozive pojedinaca građanima da izađu na izbore i da ne glasaju ni za jednu stranku, Tadić je novinarima u beogradskom Sava centru rekao da "bi to bila vrsta protesta koja ne bi vodila nikuda".

Tadić je rekao da je, kao političar, spreman da analizira sve predloge za rešenje ekonomske krize i da predloži politiku za njeno prevazilaženje. On je upozorio da nema "izvesnog puta u boljitak" i najavio da će u narednih pet, šest meseci vladajuća koalicija predstaviti mere za izlazak iz krize.

  • Sofija

    31.10.2011 07:52
    Tek sad ste svesni gospodine predsednice? Dobro ste se setili. Pred kraj mandata, kad konacno mozemo to nezadovoljstvo da pokazemo i na izborima. Dok si krao i unistavao, nisi bio svestan?
  • Duško Velkovski

    30.10.2011 17:27
    IZBORI SE ZA IZBOR - NISAM NI ZA JEDNOG OD PREDLOŽ
    Predlažem da se na sledećim izborima uvede dodatno glasačko polje sa sledećim tekstom:

    "Nisam ni za jednog od predloženih sa liste".

    Ukoliko više od 50% glasača zaokruži ovo polje, izbori se ponavljaju, a svim kandidatima sa te liste se zabranjuje kandidovanje na izborima u sledeće četiri godine.
  • lordmilan

    30.10.2011 11:57
    Tačni ništa nerešava ne izlaak na izbore il poništavanje listića...treba svi da glasamo i da te skinemo sa vlasti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.