Čanak: Proterati Konuzina iz Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak zatražio je u subotu da Srbija "protera" ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Konuzina.
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak zatražio je u subotu da Srbija "protera" ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Konuzina.

Čanak je u pisanoj izjavi za javnost ocenio da je Konuzin svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke u Nišu definitivno pokazao da se Rusija meša u unutrašnje stvari Srbije "u nepodnošljivoj meri". Prema njegovim rečima, može se očekivati direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva Srbije isporukom energenata, a prva sledeća slika su "ruski tenkovi ispred Skupštine Srbije".

Srpska napredna stranka obeležila je danas u Nišu tri godine rada i predstavila program u susret narednim izborima, a na skupu je govorio i ambasador Rusije Aleksandar Konuzin, koji je rekao da je "Srpska napredna stranka postala jedan od glavnih pokazatelja raspoloženja građana Srbije". On je tvrdio da je SNS time stekla mogućnost da pravi planove opštenacionalnog karaktera, ali istovremeno i odgovornost zbog poverenja i nade koje ljudi polažu u tu političku partiju. Ambasador Rusije rekao je da se skup održao u momentu koji nije jednostavan za istoriju Srbije i dodao da ona još nije izašla iz prelaznog perioda čiji je glavni cilj formiranje demokratske države sa tržišnom ekonomijom.

 

  • Milanka

    07.11.2011 10:37
    Улудо бачене паре на летке!!!
    Боље да су одштампали рекламу за неке нове производне погоне, где би се запослили наши млади мозгови, што би много више обрадовало грађане, а овако само су опет улудо бацили паре које нису они зарадили, на пљување по човеку. Ви господине Чанак само то знате да пљујете по Српском народу, и да га раздједињујете на Војвођане и Србе, само ради властитих интереса. Одавно ви причате шале и пошалице које више никоме нису смешне, а идеју за напредак немате (осим оне за напредовање вашег џепа).
  • Pomenuti je

    02.11.2011 15:11
    danas bio u Novom Sadu
    a mi nismo bili obavesteni...Kakva steta - i propustena sansa za toplu dobrodoslicu njegovoj "ekselenciji"...Ja bih prvi bacio buket.
  • Александар Васиљевич Конузин

    02.11.2011 13:17
    Привет!

    Товарищ Чанак берегите для себя!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.