Policija zna ko je izgubio 200.000 evra

Kruševačka policija saopštila je danas da je indentifikovala čoveka koji je zaboravio torbicu s 200.000 evra i pola miliona dinara u toaletu kafića u Tržnom centru "Maksi", kao i da je sa Marinom Moračanin koja je vlasniku vratila novac obavila informativni razgovor.

Kruševačka policija saopštila je danas da je indentifikovala čoveka koji je zaboravio torbicu s 200.000 evra i pola miliona dinara u toaletu kafića u Tržnom centru "Maksi", kao i da je sa Marinom Moračanin koja je vlasniku vratila novac obavila informativni razgovor.

Kako piše Blic, policija za sada ne može da otkrije identitet vlasnika iz bezbednosnih razloga. Za sada se zna samo da je reč o gastarbajteru iz Švajcarske i da je u protekle dve godine povremeno dolazio u isti kafić, ali nije bio darežljiv i nije ostavljao bakšiš.

- Taj čovek je došao sa detetom, naručio je kafu i sok. Zamolio me je kasnije da ode u toalet koji nije za goste i ja sam ga pustila. Nemam običaj da dajem ključ svima jer niko ne čisti za sobom, ali njemu sam, eto, dala jer sam videla da je s detetom, pa da ga dete ne čeka - ispričala je Marina.

Marina kaže za Press da ne želi da sretne čoveka kome je vratila novac. - Žao mi je zbog njega i molim boga da ga više nikada ne sretnem zbog svega što pišu i pričaju o njemu. Njegovo je pravo da ne da novac koji sam mu vratila - skromno kaže Marina, koja je dobila samo 1.000 dinara časti za pronađeni novac.

Na gest konobarice reagovao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i obećao da će Marinu zaposliti u MUP-u. - Jedva čekam da vidim šta će biti. Konkurisala sam pre desetak godina dva puta za posao u policiji, ali oba puta su me odbili. Kao da su znali sada kolika mi je želja da radim u policiji, pa su mi ponudili baš tu posao. Ne smem još uvek ni da se radujem, čekam da vidim kako će proći razgovor - kaže Marina.

Ipak, ceo odgađaj navodi na razmišljanje da li je taj muškarac namerno ostavio torbicu u toaletu, pošto je tražio ključ od službenog toaleta, kako bi je kasnije neko pokupio, ali i sama pomisao da se neko "šeta" s tolikim novcem, budi sumnju.

  • pajser

    22.11.2011 00:11
    jesam ja jedini kome je ovo bolno ocigledna lazna predizborna prica? sta je vama ljudi, ko da vas ne lazu celog zivota. kada cete nauciti vec jednom?
  • Sosa

    21.11.2011 22:04
    I Čak Noris zna!
  • 21.11.2011 18:26
    Pitanje za policiju
    Da li znate, pošto je istraga u toku, gde se delo 4 miliona evra koje je vlasnik Stambene zadruge "Eto" Sava Babić na prevaru uzeo građanima?I naravno, ko ga je štitio i sprečavao da ranije bude uhapšen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.