Iz Vrbasa prekinuo nastavu u Elektro školi

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 17-godišnjeg Vrbašanina zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi.
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 17-godišnjeg Vrbašanina zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi.

On se tereti da je juče rano ujutro policijskoj stanici u Vrbasu lažno dojavio da je postavljena bomba u novosadskoj Elektrotehničkoj školi koju pohađa. Odmah nakon toga, o svemu je obaveštena novosadska policija koja je pregledala školu i utvrdila da je dojava bila lažna.

U poslednjih nekoliko dana policija je podnela prijave protiv osmorice đaka zbog lažnih dojava o postavljenim bombama.

  • srdjan

    22.11.2011 11:09
    A samo kad bi sudija dosudio JEDNOM u svom životu pravedno i razvezao kaznu od 10 godina robije nekom od tih bilmeza, sutra malo bi još neko nazvao ....
  • 22.11.2011 08:23
    I naravno sudija ih pustio, a kam gi ugrozavanje bezbednosti?!? Ovako ce disciplinski da odgovaraju u skoli i sta, moz misliti imace keca iz vladanja, a da ce ih izbaciti - tesko da ce!
  • mimi

    21.11.2011 18:33
    sad ste setili da pisete o ovome? Raspitajte se koliko puta je bila u Tehnickkoj skoli,,Pavle Savic,, Svaki dan...Pretili su im da ce odradjivati jer je bilo nenormalno koliko je dojava bilo.U petak je bila dojava i u medicinskoj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija