Sneg tek posle 10. decembra

Prvi sneg u Srbiji očekuje se tek posle 10. decembra, a ranije je moguće da se pojavi samo na planinama iznad 1.700 metara nadmorske visine.
Prvi sneg u Srbiji očekuje se tek posle 10. decembra, a ranije je moguće da se pojavi samo na planinama iznad 1.700 metara nadmorske visine. I narednih dvadesetak dana preovlađivaće prohladno vreme, često i sa maglom.

"Period pred nama biće uglavnom suv i prohladan, povremeno sa maglom. Od utorka do četvrtka moguće su slabe padavine, ali više u južnim i centralnim predelima. Temperature od srede u severnim krajevima u porastu", kaže meteorolog Republičkog hidrometerološkog zavoda, Nedeljko Todorović.

Tek posle 5. decembra očekuje se zahlađenje i padavine.

  • Deprimirani

    22.11.2011 08:42
    PRETVARAMO SE U TROGLODITE
    Srbija je već dugo u stalnom mraku, samo nam još sneg fali!
  • 21.11.2011 17:47
    Samo da ne iznenadi putare, k'o onomad u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija