Srpski biciklisti opljačkani u Meksiku

Biciklistička reprezentacija Srbije pokradena je na aerodromu u Siudad Meksiku.
Biciklistička reprezentacija Srbije pokradena je na aerodromu u Siudad Meksiku.

Preturajući po prtljagu lopovi su  najpre birali trenerke i dresove tako da je sada neizvesno u čemu će srpski biciklisti startovati na trci "Vuelta Čiapas", koja počinje u mestu Tapačula, 22. novembra u kategoriji 2.2 za bodove za Amerika tur.

"Morali smo da prespavamo u Siudad Meksiku da bismo sačekali avion za Tapačulu", raportira selektor Radiša Čubrić. "Da ne bismo vukli prtljag u hotel pa ponovo na aerodrom, prečekirali smo sav bagaž i ostavili ga u aerodromskom magacinu. Preko noći lopovi su pootvarali torbe i odneli sve što im se dopalo. Dobro je da nisu dirali bicikle, koji su bili u dobro zalepljenim i zatvorenim kutijama", kaže Čubrić.   

Podsećamo da su letos lopovi u Budimpešti obili kombi i odneli sve bicikle našim takmičarima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija