Dve devojke poginule u udesu kod Zaječara

Dve devojke su poginule, a dva muškarca su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Zaječar - Bor, u blizini sela Nikoličeva.
Dve devojke su poginule, a dva muškarca su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Zaječar - Bor, u blizini sela Nikoličeva.

Prema rečima dr Milke Miljković iz zaječarske Hitne pomoći, nesreća se dogodila oko 16 sati kada su se sudarila dva vozila - mini kombi i putnički automobil.

Kada su kola Hitne pomoći stigla na mesto događaja, devojke u automobilu nisu davale znake života, dok je mladića, koji je takođe bio u ovim kolima, zatekla povređenog ali u svesnom stanju. On je kolima Hitne pomoći prevezen do Odeljenja hirurgije zaječarske bolnice.

Povređen je i muškarac koji se nalazio u kombiju i njega je patrola zaječarske policije dovezla do bolnice u Zaječaru, gde je smešten takođe na Odeljenju hirurgije.

Još uvek nema policijskog izveštaja o ovoj nesreći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija