Pronađen leš u Velikom ritu

Leš K.N, majke četvoro dece pronađen je sinoć u naselju Veliki rit, kod Najlon pijace.
Leš K.N, majke četvoro dece pronađen je sinoć u naselju Veliki rit, kod Najlon pijace.

Kako prenosi "Novosadska televizija", dvadesetdevetogodišnja žena umrla je od sepse, jer je imala upalu trbušnih organa.

Iako je sve ukazivalo na to da je reč o sumnjivoj smrti, jer su na telu žene zatečene povrede, obdukcijom je ustanovljeno da smrt nastupila prirodnim putem.

Beživotno telo u kući u Ulici majke Jugovića pronašao je njen suprug, koji je zatim odmah i pozvao policiju.

Izveštaj policije očekuje se u toku današnjeg dana.

  • bns

    02.12.2011 11:56
    @ wtf?!
    Uuuuuu, alaj su tebe ribe odbijale. I još se ne stidiš pred nama svima to priznati.
  • JA-

    30.11.2011 18:08
    Mural
    Naj vaznije da su Canak i SPO sa nacelnikom policije prekrecili mural Ratka Mladica. Sta njih briga za nas koji zivimo ovde.

    Saucesce porodici.
  • @ wtf?!

    30.11.2011 16:51
    "Mislim da ima jako puno zena u tim godinama koje bi rado rodile dete ali ili nemaju stalnog partnera ili ih nesto drugo sprecava u tome. "

    Ima, ali to su vecinom bas te izmedju 35 i 40 koje su dok su bile mladje svojojm uobrazenoscu i egoizmom oterale gomile udvaraca. Sada su u tim godinama kada hvataju zadnji voz pa vec na drugom izlasku pricaju o tome kako zele decu, brak, muza te se momak odmah upita jeli ova samnom samo zbog toga da bi zadovoljila svoje majcinske instikte radjanjem deteta bez obzira kako ce se ta veza kasnije zavrsiti. I onda naravno momak pobegne glavom bez obzira jer vidi da ima posla sa zagorelim kaubojskim tiganjem koja bas vise i nije sama u glavi. Dobro je to sto ona zeli brak i porodicu, ali brate na prvom ili drugom sudaru vec davi o tome i stavlja sebe u centar paznje. Dok je bila riba odbijala je svakog redom u stilu nema u ovom gradu tako dobrog frajera koji je moj nivo a kada je prestignu godine onda daj sta das samo da ostane u drugom stanju i zadovolji svoj naprasiti poriv za porodicnm zivotom a koliko je spremna za takav zivot niko pa ni ona ne zna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.