Udario dva dečaka na pešačkom

Na Futoškom putu naspram restorana "Šampanjac" došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozač džipa na pešačkom prelazu udario dva osnovca.
Na Futoškom putu naspram restorana "Šampanjac" došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozač džipa na pešačkom prelazu udario dva osnovca, saznaje Radio 021.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza, nakon čega je udarcem oborio dva jedanaestogodišnja dečaka.

Oni su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde su im konstatovane lakše telesne povrede.

  • DIVLJI ZAPAD

    05.12.2011 12:36
    Koliko sam samo puta videla srednji prst iz nekog "oklopnog transportera" iza sebe u situaciji dok puštam pešake preko pešačkog.
  • Roditelj

    04.12.2011 19:06
    Strašno moje dete ide u školu Nikola Tesla koja je pored :-(
  • Ljuska bez kikirikija

    03.12.2011 19:50
    Jel te a sta bi sa onim sto vozi jedan od PET auta u Srbiji? Jel su ga nasli? Ili jos uvek tragaju za tim petim autom i vlasnikom koji je ubio osobu na prelazu???
    Sramota u sta se pretvorio Novi Sad!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija