Beogradski Parking servis iznajmljuje kišobrane

Vozači koji se parkiraju u devet objekata JKP "Parking servis" od ponedeljka će moći da iznajme i kišobran.
Vozači koji se parkiraju u devet objekata JKP "Parking servis" od ponedeljka će moći da iznajme i kišobran.

Kako bi se zaštitili od kiše potrebno je da polože depozit od 300 dinara koji će dobiti natrag kad vrate kišobran.

"U slučaju da se tokom vremenskih nepogoda nađu u našim objektima, korisnici mogu od nas da "pozajme" tamno plavi kišobran sa znakom "Parking servisa". Procedura je krajnje jednostavna. Prilikom rentiranja korisnik polaže depozit u iznosu od 300 dinara, upisuje ime i prezime i potpisuje revers. Po vraćanju ispravnog kišobrana u naznačenom roku korisnik će natrag dobiti depozit. U slučaju da prekorači rok ili vrati neispravan odnosno polomljen kišobran, korisniku neće biti vraćen depozit", kažu u JKP "Parking servis".

Rok za vraćanje je dva dana.

  • Vlada NS

    02.12.2011 20:56
    @Konjić
    Svaka Vam je na mestu, svaka čast za komentar, a naročito za parking u Institutu što je VRHUNAC bezobrazluka, kao da tamo idu ljudi da se provode. Stoka bezobrazna.
  • Konjić Vuceljić

    02.12.2011 19:17
    Pa to bi mogli i ovde da rade nije neki problem kad izađeš iz garaže daju ti... čekaj pa mi nemamo garažu?? A da šta mi imamo? A pa imamo hajduke na pauku koji otimaju bez policije kola al za crvenu se izgube ko magare u magli, imamo one bandite koji ti ispišu kaznu pa bace u đubre ili na zemlju (svojim očima videla) pa se šlogiraš kad ti stigne opomena, a da za razliku od beogradskih urednih radnika imamo pijane, vesele i razdrljene kontrolore koji se rado cenkaju da ti ne pišu kaznu. E da pa kako sam zaboravila imamo jedini na svetu parkiranje na zemlji i u blatu za skupe novce i dodatno naplatu na institutu u Kamenici. Pa eto imamo svašta, al garažu nemamo, a i koji će nam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.