Beba i roditelji povređeni u udesu

Sedmomesečna beba i njeni roditelji povređeni su u sudaru automobila i autobusa koji se dogodio na novom Obrenovačkom putu.
Sedmomesečna beba i njeni roditelji povređeni su u sudaru automobila i autobusa koji se dogodio na novom Obrenovačkom putu.

Potrparol beogradskog Urgentnog centra Drago Jovanović kaže da su muž i žena zbrinuti u toj ustanovi, a dete u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Žena ima teže povrede i bila je na reanimaciji, a dalje medicinske pretrage dvoje supružnika su u toku.

Beba je prebačena na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, a prema rečima šefa dežurne ekipe hirurškog odeljenja dr Zorana Golubovića, zasad nema znakova ozbiljnijih povreda. "Uradili smo potrebne snimke i ultrazvuk", kazao je Golubović i dodao da će biti urađene i druge pretrage.

Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo kada je vozač "juga", koji se kretao iz pravca Beograda, prešao u drugu kolovoznu traku i udario u autobus koji mu je dolazio u susret.

Pre nekoliko dana u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula je četvoromesečna beba u lančanom sudaru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija