Lopovu dali 500.000 evra, iako mu se raspao pištolj

Nespretni razbojnik, kome je prilikom pljačke ispao pištolj-replika, ipak je uspeo da iz Marfin banke u Aranđelovcu ukrade 50 miliona dinara.

Nespretni razbojnik, kome je prilikom pljačke ispao pištolj-replika, ipak je uspeo da iz Marfin banke u Aranđelovcu ukrade 50 miliona dinara.

Kako se saznaje, pljačkaš je u rukama držao pištolj, koji je na prvi pogled izgledao kao pravo oružje, a radnicima je zapretio da će pucati ako mu ne daju novac. Međutim, dok je pretio, ispao mu je pištolj, koji se, kada je udario o pod, raspao u delove.

Naočigled zaposlenih, razbojnik je podigao pištolj-repliku, sastavio ga i nastavio da preti. Uprkos sceni koju su videli, radnici su mu dali novac, a on je istrčao iz banke i pobegao.

Zbog nesvakidašnjih okolnosti razbojništva, u istrazi se ispituje da li je imao saučesnika zaposlenog u banci. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", na informativnom razgovoru i poligrafskom testiranju u petak su bili i neki radnici ove banke, ali detalji istrage zasad nisu poznati.

  • Мире

    17.12.2011 15:12
    у капиталистичком свету банке пљачкају нас...
  • Petar

    17.12.2011 13:18
    Baš mi je žao banaka, neka ih pljačkaju što više što se mene tiče. Žao mi je ljudi što se istraumiraju kad neka budaletina mlatara pištoljem, ali sam uvek radostan kad se dobro ošteti finansijska institucija.
  • sve oo ps-u

    17.12.2011 12:50
    Replika ima 95% istih delova kao original. Dakle ovo moze biti neka plasticna igracka, ako se zaista raspao (mada onda ne bi ni mogao da ga sastavi) ili original/replika (sanse su 50:50). U svakom slucaju, inside job ili ne, bolje sto su ga poslusali nego da, na svojoj kozi, proveravaju da li je pistolj pravi ili ne. Ili da neko izigrava heroja kao u Beogradu, pa posle kuku-lele. Ovako - sluzbenici banke odradili svoj posao (ne ugrozavajuci sebe ni klijente), pljackas odradio svoj, sad ostaje da i policija odradi svoj pa svakom zasluzeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija