Poslanici se svađali oko Andželine Džoli

Poslanik SRS Dušan Marić prilikom izlaganja u skupštini napao je Andželinu Džoli prekjuče, rekavši da je u svom rediteljskom debiju satanizovala srpski narod.
Poslanik SRS Dušan Marić prilikom izlaganja u skupštini napao je Andželinu Džoli prekjuče, rekavši da je u svom rediteljskom debiju satanizovala srpski narod.

Marić je prilikom rasprave u skupštini o zakonu o kinematografiji optužio Amerikance da su od genocida nad Indijancima napravili globalan, filmski i kulturološki brend.

Činjenica da je privatni porno-snimak ovog poslanika ne tako davno objavljen u jednim beogradskim novinama, inicirao je brojna dobacivanja iz skupštinskih klupa. Marića, međutim, to nije omelo da nastavi s objašnjavanjem kako u filmskom svetu Srbija važi za destinaciju, koja je među najjeftinijim za snimanje visokobudžetnih holivudskih filmova. "Dođe, recimo, Andželina Žoli da snima svoj drugi film o Srbima kao navodnim zločincima. Potroši, recimo, Anđa, na pljuvanje o Srbima 50 miliona evra. Onda zaradi sretnica još 500 miliona evra na prodaju tog filma, te pljuvačine, te satanizacije srpskog naroda, a onda joj Republika Srbija iz svog sirotinjskog budžeta, valjda kao nagradu, isplati pet ili deset miliona evra", rekao je Marić.

"Gospodine Mariću, nema Andželine Žoli u članu sedam, pažljivo sam ga pročitao ", konstatovao je predsedavajući Nikola Novaković.

Tada je Vjerica Radeta sa mesta dobacila predsedavajućem: "Šta, mi smo glupi, a ti pametan? " Radeta je tada zaradila još jednu opomenu zbog vređanja i dobacivanja, a njena koleginica Nataša Jovanović je zaključila da je namera predsedavajućeg Nikole Novakovića bila da spase čast i ugled Andželine Džoli. "Vi nikako niste imali razloga da prekidate kolegu Marića, jer je jednom ilustracijom i onim što holivudska produkcija radi ovde i na koji način obesmišljava borbu srpskog naroda hteo da pokaže o čemu se radi", zaključila je Jovanovićeva.

  • Ljuska bez kikirikija

    17.12.2011 20:03
    E majko sveta za sta oni dobijaju platu,da se sprdaju tamo a narod nema ni za kiflu!
  • hahaha

    17.12.2011 19:40
    Radeta i Jovanovićeva ljubomorne na Angelinu jer ona ne mora svako jutro da brije brkove.
  • 17.12.2011 19:40
    neverovatno!!!
    Neverovatno kako smo mi svi komplet malo fijuuuu
    i sebe tu ubrajam

    pa na cega oni trose NARODE NASE NOVCE

    zar neamaju vaznihih stvari da resavaju

    i ja bas svasta se pitam i pricam

    mi smo odlicno uredjena drzava, mi funkcionisemo
    kao svajcarski sat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.