Čoveka ubio bik u Padinskoj Skeli

Miomir Lončar (47), koga je napao i ubo bik danas oko 14.45 sati u Bikovskom centru PKB-a u Padinskoj skeli preminuo je.
Miomir Lončar (47), koga je napao i ubo bik danas oko 14.45 sati u Bikovskom centru PKB-a u Padinskoj skeli preminuo je. Hitna pomoć je nakon neuspešne reanimacije morala da konstatuje smrt.

Nastradali čovek bio je čuvar u Centru za stočarstvo. Krenuo je u redovan obilazak Centra kada je jedan od bikova pobegao iz boksa. Pritekavši kolegi u pomoć sa željom da vrate odbeglog bika Rusela u njegov boks, Miomir je sa leđa zadobio ubodne rane od kojih je preminuo.

Često se dešava da bikovi iz ovog Centra beže iz boksova, a gotovo svakodnevno napadaju i povređuju radnike. Ipak, ovo je za sada prvi slučaj napada koji se završio tragično, piše "Blic".

Hitna pomoć, koja je na lice mesta stigla ubrzo, zbog visokog stepena agresivnosti bika, nije odmah mogla da priđe i ukaže pomoć povređenom čoveku.

Miomir Lončar koji je sa majkom živeo sam u obližnjem naselju Dunavac, godinama je radio u ovom preduzeću kao čuvar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija