Uhapšen Zvonko Veselinović

Zvonko Veselinović i njegov brat Žarko uhapšeni su pre dva sata na Kopaoniku.
Zvonko Veselinović i njegov brat Žarko uhapšeni su pre dva sata na Kopaoniku.

Braću Veselinović policija je zaustavila u automobilu u kome su bili sa dvojicom prijatelja. Sva četvorica potom su privedena na saslušanje u kraljevačku policiju.

Veselinović se na Kosovu bavio švercom, zatim da je bio na platnom spisku Pošte Kosova, a nedavno ga je Kfor označio kao glavnog organizatora nereda na Jarinju 27. septembra, piše B92.

Komandant Kfora Erhard Drevs je prošle nedelje izjavio da iza nasilja protiv vojnika Kfora i paljenja barikada stoje Zvonko Veselinović i njegov brat, kao i da Kfor ima snimke koji to dokazuju.

Sam Veselinović ponudio se pravosudnim organima Srbije odmah nakon što je njegovo ime procurilo sa sednice skupštinskog Odbora za bezbednost, na kojoj su ga predstavnici službi bezbednosti imenovali kao čoveka koji je predvodio lokalne Srbe u sukobu sa Kforom na Jarinju 27. septembra.

U međuvremenu se o njemu pisalo kao o čoveku koji je odgovoran za paljenje prelaza Jarinje, kriminalcu, šverceru naftnih derivata, Arkanu iz Kosovske Mitrovice i čoveku mutnih poslova sa kosovskim Albancima. Veselinović je i to demantovao, tvrdeći da nikada ni za šta nije osuđen.

  • Sone NS

    20.12.2011 18:28
    Bravo!
    Samo hapsite ovu Tacijevu bracu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija