Maloletnika udarila struja u trafo stanici

O. D.(17) iz Novog Sada zadobio je teške telesne povrede kada ga je udarila struja u trafo stanici u Primorskoj ulici na Klisi.
O. D.(17) iz Novog Sada zadobio je teške telesne povrede kada ga je udarila struja u trafo stanici u Primorskoj ulici na Klisi.

On i njegov vršnjak, koji nije povređen, su provalili u trafo stanicu, a odmah po ulasku, O. D. udarila je struja i on je zadodbio višestruke opekotine po celom telu, prenosi Novosadska televizija.

Maloletnik je primljen u Klinički centar Vojvodine i trenutno se nalazi na odeljenju intezivne nege.

Još uvek se istražuju sve okolnosti ove nesreće.

  • fireman

    24.12.2011 14:02
    ja sam se krstio kad sam video na sta su ljudi spremni.....strasno......bio sam tamo i nisam mogao da verujem......
  • kkkk

    22.12.2011 20:14
    lopovi
    zato nam nije bilo struje ja na kompu a ono od jedanput nestaje struja i tako par puta mamu im. zbog njih smo bili u mraku lopovi jedni
  • Dr

    21.12.2011 22:03
    eeee
    B A R A B E

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.