Maloletnik prebio saučesnika posle pljačke

B.S. (17), koji se do sada teretio za 47 krivičnih dela, uhapšen je zbog sumnje da je tokom vikenda izvršio razbojništvo i pokušao da spreči dokazivanje istog.
B.S. (17), koji se do sada teretio za 47 krivičnih dela, uhapšen je zbog sumnje da je tokom vikenda izvršio razbojništvo i pokušao da spreči dokazivanje istog.

Ovaj maoletnik se tereti da je u noći između subote i nedelje, u Dunavskom parku, sa saučesnikom napao jednog 18-godišnjaka, i počeo da ga davi, a kad je mladić pao u nesvest, uzeli su mu mobilni telefon.

Policija je razbojnike odmah uhvatila, i nakon datog iskaza su pušteni, da bi potom B.S. pretio svom saučesniku da promeni iskaz policiji i da prizna da je sam napao i opljačkao žrtvu. B.S. je 20. decembra u toaletu jednog novosadskog kafića istukao svog saučesnika sa dvojicom drugova, za kojima policija trenutno traga.

B.S. je određen pritvor od 30 dana.

  • N

    01.01.2012 18:56
    Najbolji si
  • AnonimaC

    24.12.2011 01:41
    .
    Svi Vi ovde komentarišete, ali to neće videti niko ko treba, već narod sam sebi staje na žulj. Cela država štrajkuje, ko da ih hapsi?? Samo neka se roditelji okrenu prevaspitavanju dece i sve će biti u redu.
  • Denim

    23.12.2011 23:11
    ne pametujte vise!!!
    Izaci ce on iz tog pritvora opet, nece to dozivotno biti!!! NE DAJ SE, SUBO, UZ TEBE SMO!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija