Izgorela proizvodna hala

Proizvodna hala za nameštaj, vlasništvo ruske firme "Ris Nebel", u Pranjanima na padinama Suvobora, do temelja je izgorela prošle noći, rečeno je u policiji.

Proizvodna hala za nameštaj, vlasništvo ruske firme "Ris Nebel", u Pranjanima na padinama Suvobora, do temelja je izgorela prošle noći, rečeno je u policiji.

Komandir Vatrogasno-spasilačke čete iz Čačka Mladen Ristanović rekao je da je požar izbio sinoć oko 21 sat i da su ga vatrogasne ekipe gasile do jutros. Gašenje hale površine 700 kvadratnih metara otežavala je temperatura od minus 20 stepeni, jer se ledila voda.

Pričinjena je velika materijalna šteta, jer je izgoreo ceo kontigent gotovih proizvoda, kućnog i kancelarijskog nameštaja, koji je bio spremljen za lakiranje, a sve je trebalo da se plasira na tržištu Rusije. Uzrok požara se utvrđuje, a prema rečima očevidaca, zbog niskih temperatura, bile su podložene peći na drva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija